Afmelden zwemles

Wanneer uw zoon of dochter bij ons een zwemcursus volgt, kan het wel eens voorkomen dat uw kind een keertje niet kan komen. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u uw kind via onderstaand formulier afmeldt. Onze zweminstructeurs krijgen mail direct binnen en weten dan zeker dat uw kind niet komt. U kunt ervan uitgaan dat wij uw bericht lezen maar wij zullen hem niet beantwoorden omdat wij kort voor de zwemles druk bezig zijn met de voorbereidingen van de les. Wij vragen hiervoor uw begrip. Alvast bedankt voor de medewerking.

Misschien zijn de volgende punten goed om te weten wanneer u uw kind gaat afmelden voor een zwemles:

Wanneer u uw kind wilt afmelden voor een reguliere zwemles is de allereerste gemiste zwemles voor eigen rekening. Mocht uw kind meerdere lessen achter elkaar missen, waarbij sprake is van overmacht, dan kan in overleg met de instructeur een les worden ingehaald. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Wanneer uw kind bij een 13- of 26-wekencursus meer dan vier lessen mist zal de diplomagarantie conform de 13-weken- of 26-wekencursus komt te vervallen. Bij een 13- of 26- weken cursus kunnen eventueel gemiste lessen niet worden ingehaald. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.