Afmelden zwemles

site kleinWanneer uw zoon of dochter bij ons een zwemcursus volgt, kan het wel eens voorkomen dat uw kind een keertje niet kan komen. Wij zouden het op prijs stellen dat u dan via ons mailadres info@snellerlerenzwemmen.nl uw kind afmeldt. Wilt u daarbij de naam van uw kind, de locatie en dag en tijd waarvoor u zich afmeldt vermelden? Onze zweminstructeurs krijgen mail direct binnen en weten dan zeker dat uw kind niet komt. U kunt ervan uitgaan dat wij uw bericht lezen maar wij zullen hem niet beantwoorden omdat wij kort voor de zwemles druk bezig zijn met de voorbereidingen van de les. Wij vragen hiervoor uw begrip. Alvast bedankt voor de medewerking.

Misschien zijn de volgende punten goed om te weten wanneer u uw kind gaat afmelden voor een zwemles:

Wanneer u uw kind wilt afmelden voor een reguliere zwemles is de allereerste gemiste zwemles voor eigen rekening. Mocht uw kind meerdere lessen achter elkaar missen, waarbij sprake is van overmacht, dan kan in overleg met de instructeur een les worden ingehaald. Zie ook onze algemene voorwaarden

Voor de 26-wekencursus geldt ook dat wanneer uw kind meerdere lessen achter elkaar mist, waarbij er sprake is van overmacht, in overleg met de instructeur kan worden bekeken of een les kan worden ingehaald. Extra aandachtspunt hierbij is dat wanneer uw kind meer dan vier lessen mist, de diplomagarantie conform de 26-wekencursus komt te vervallen. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.