Kaatje, Japie & Nagi

Dit zijn Kaatje, Japie en Nagi (spreek uit naadjie). Zij zullen een belangrijke rol gaan spelen tijdens de zwemlessen van uw kind.  Bij jonge kinderen is het belangrijk dat zij een held of een idool hebben waaraan zij zich kunnen spiegelen. Kinderen tot een jaar of acht voelen zich sterk aangetrokken tot figuren uit de fantasiewereld. Zij zijn ideaal materiaal om kinderen te helpen bij het leren. Kinderen vinden het erg leuk om hun helden te imiteren, dit geeft hun namelijk houvast maar ook de mogelijkheid om ergens goed in te worden.

Tijdens de zwemlessen zullen onze zweminstructeurs Kaatje, Japie & Nagi gebruiken als rolmodel die kinderen stimuleert en beloont. Deze stijl van begeleiden is ook in de interne opleiding tot zweminstructeur opgenomen.

Wanneer kinderen bij ons gaan starten met de zwemlessen, krijgen zij van ons het leuke boekje:  “mijn eigen zwemboek”. Hierin wordt op speelse wijze meer informatie gegeven over de zwemlessen. Ook kunnen zij in dit boekje hun eigen beloningsstickers plakken wanneer ze iets durven of hebben geleerd. Zij hebben dan een “Hoeraatje van Kaatje” verdiend. Verder staan alle nieuwe woorden die zij tijdens de zwemlessen leren in dit boekje; verbeeld door middel van een plaatje.*

Bij het diploma zwemmen zijn Kaatje Japie en Nagi natuurlijk ook van de partij !

* Wij zijn inmiddels op een aantal locaties gestart met de boekjes en zullen dit
steeds verder uitbreiden
. Wij starten dan met de nieuwe kinderen die op les komen en
daarmee geldt het dus helaas niet voor de huidige kinderen die al les hebben.