Vakantiecursus Nijmegen

Vanaf week 30 t/m 34 is het mogelijk om een vakantiecursus te volgen in Nijmegen.

Geplaatst in Geen categorie |

Wij hebben een leuk cadeau voor uw gezin!

Geplaatst in Geen categorie |

Duikschool Sneller Leren Duiken van start

Met trots kunnen we zeggen dat nu ook onze duikschool Sneller Leren Duiken van start is gegaan. Hiermee kunnen wij opleiden van de eerste zwemdiploma tot aan het duikbrevet.
Sneller Leren Duiken is een verlengstuk van Sneller Leren Zwemmen.  Wilt u meer informatie Kijk dan op onze site en klik hier

Geplaatst in Geen categorie |

Vakantiecursus kerstvakantie.

vakantiecursus

Geplaatst in Geen categorie |

Schrijf u nu in voor de zomervakantiecursus in Nijmegen en Wekerom

In zowel Nijmegen als Wekerom kunt u zich inschrijven voor een zomervakantiecursus. Uw kind behaalt dan deze zomer nog het zwemdiploma! (klik op de afbeelding voor een vergroting met meer informatie per locatie)

flyer zomer nijmegen_2016_      flyer zomer wekerom_2016_

Geplaatst in Geen categorie |

Een leuke opfriscursus voor uw kind vanaf het B-diploma

Wij hebben een leuke nieuwe zomeractie waarmee uw kind straks in de zomer veilig het water in kan. De Survival SwimKids opfriscursus. Op een speelse manier leert uw kind in 6 lessen een aantal overlevingstechnieken en kan hiermee het Brons diploma halen uit de ENVOZ Dolfijn serie. Geef uw kind snel op! Mis deze kans niet, survival swimkidsg2

Geplaatst in Geen categorie |

Mijn kind is ziek wat nu?

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw kind ziek is terwijl het eigenlijk naar zwemles zou moeten gaan. Regelmatig krijgen wij de vraag mag mijn kind komen? Op de pagina mijn kind is ziek hebben wij voor u inzichtelijk gemaakt wanneer uw kind bij welke ziekte of aandoening wel of niet mag komen. Het gaat hierbij om de bij ons meest voorkomende kinderziektes of aandoeningen. Mocht uw kind iets hebben wat niet in het rijtje voorkomt, overleg dan even met de zweminstructeur. Het meest belangrijk is natuurlijk dat uw kind zich fit genoeg voelt om naar de zwemles te kunnen komen.

shutterstock_85935364 klein

Geplaatst in Geen categorie |

Wat een mooie aanbieding!

actie tm oktober a en b pakket

Geplaatst in Geen categorie |

NIEUW! de seascooter

seascooterflyer_bewerkt-3

Geplaatst in Geen categorie |

Wekerom en Nijmegen zomervakantiecursus

In zowel Nijmegen als Wekerom zijn er nog een aantal plaatsen vrij voor de zomervakantiecursus. Nog deze zomer het zwemdiploma halen? Dat kan… schrijf u dus snel in nu er nog plaats is. (klik op de afbeelding voor vergroting)

flyer zomer nijmegen_goed_klein   flyer zomer wekerom_bewerkt-klein

Geplaatst in Geen categorie |