Sneller Leren Duiken

Welkom bij Sneller Leren Duiken!
Als verlengstuk van Sneller Leren Zwemmen hebben we nu ook onze duikschool Sneller Leren Duiken! Wij zijn inmiddels gestart. Onze gediplomeerde duikinstructeurs staan klaar om je de kennis van het duikplezier te laten ervaren en om je op te leiden tot volleerd duiker.

Vanaf nu kan iedereen vanaf 15 jaar bij ons terecht voor het halen van het SSI Open Water Diver Brevet. Dit brevet is het eerste brevet op weg naar een prachtige hobby namelijk de onderwatersport.

Om je Open Water Diver Brevet te kunnen halen, krijg je drie hele dagen of zes dagdelen les waarbij zowel theorie als praktijk van toepassing is. De theorie leer je thuis via de online studie zodat je tijdens de bespreking in de lessen weet waar het om gaat. Je kunt dan goed voorbereid aan de praktijk deelnemen.
De eerste lesdag begint in het zwembad waar je de benodigde vaardigheden om te kunnen starten met duiken leert. We bespreken de theorie die je thuis al vooraf hebt bestudeerd. In de volgende les maak je dan al je eerste buitenduik.
De gehele cursus  bestaat uit twee zwembadsessies en  5 buitenduiken.

De duikmaterialen heb je in bruikleen van ons gedurende de cursus en zijn bij de prijs inbegrepen.

Opleidingskenmerken

Minimale leeftijd:                            15 jaar
Aantal zwembadsessies:                 2
Aantal buitenwater duiken:              5
Duur:                                                3 dagen of 6 dagdelen
Vooropleiding:                                  Zwemdiploma B is gewenst

Opleidingskosten

Prijs € 475,-

De prijs is inclusief:
* De gehele opleiding
* SSI digitaal leren met Online Open Water Manual
* Logboek
* Het gebruik van alle duikmaterialen,
* SSI digitaal brevet en persoonlijk pasje

Hoe verloopt de cursus in de praktijk?
Je begint in het zwembad waarbij je kennismaakt met de basis van het duiken. Samen met je instructeur ga je stap voor stap te werk. De buitenduiken gaan uiteindelijk tot een maximale diepte van 18 meter.
Na het behalen van het Open Water Diver Brevet kun je doorstromen naar onze vervolgopleidingen. Sneller Leren Duiken biedt duikopleidingen aan van SSI, Scuba Schools International. Jouw duikbrevet van SSI is erkend in de hele wereld en jij kunt dus bij iedere professionele duikschool van SSI of andere gelijkwaardige organisaties terecht.
SSI staat al meer dan 40 jaar bekend om het geven van duiklessen van hoge kwaliteit en uitstekende lesmaterialen voor alle duikers. Regelmatige objectieve controle van de duikcentra draagt hieraan bij. De kwaliteit is erkend door de wereldwijde ISO-certificering voor 7 SSI programma’s voor duikers en duikinstructeurs. SSI Instructeurs kunnen alleen lesgeven via erkende SSI Dive Centers en Resorts. Daarvan zijn er honderden over de hele wereld.

Begint het al te kriebelen? Zet de eerste stap en neem contact met ons op voor eventueel meer informatie of om je meteen aan te melden! Wij zullen dan de vervolgstappen met je doornemen.

Wij kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen.