(Privéles) SuperSpetters

Voor iedereen is het ABC zwemdiploma al decennia lang een begrip. En na het behalen van je C- diploma mag je jezelf zwemveilig noemen. Wij van Sneller Leren Zwemmen zeggen altijd A is Aardig B is Beter en C is Compleet. Naast deze bekende ABC-diploma’s is er  nu ook een ander zwemdiploma met een andere lesvorm namelijk het diploma SuperSpetters welke afgegeven wordt door de KNZB.

Wat is SuperSpetters?
SuperSpetters is de zwemles methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen één diploma kunnen halen wat gelijkwaardig is aan het niveau van het C-diploma. Kinderen hoeven hiermee dus niet eerst een A- dan een B- en vervolgens een C-diploma te halen… nee kinderen halen in één keer het Superspettersdiploma wat gelijk staat aan het ABC niveau.
Kinderen vanaf vijf jaar leren bij SuperSpetters  op een leuke manier goed zwemmen en er is veel aandacht is voor persoonlijk contact doordat er per instructeur maar aan 2,4 of 6 de Superspettersmethode wordt aangeboden. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.
Na de periode waarin kinderen gewend raken aan het water, worden eerst de crawlslagen aangeleerd en vervolgens de enkelvoudige rugslag en de schoolslag.
Wij hebben binnen SuperSpetters de reguliere en de privéles variant
Tijdens de zwemlessen van SuperSpetters maken kinderen gebruik van een badmuts, zwembril en zoomers (kleine flippers). Hierdoor kunnen kinderen zich beter concentreren op het oefenen van de zwemslagen en leren ze sneller zwemmen. De ervaring leert dat kinderen het zwemmen met deze materialen erg leuk vinden. Dit pakket van badmuts, zwembril en zoomers krijgt u wanneer uw kind voor het eerst naar SuperSpetters komt. Kinderen ontvangen bij aanvang van het zwemlestraject een persoonlijk zwemboek. In dit zwemboek zitten leuke zwemlesverhalen voor de kinderen, kunnen beloningsstickers worden geplakt en staat handige informatie voor de ouders.Tijdens kijklessen kunnen ouders aan de badrand de vorderingen van het kind aanschouwen. Ouders zijn verder niet tijdens de zwemles aanwezig maar worden goed op de hoogte gehouden over de vorderingen.

superspetters-300x212Hoe lang duurt het voor mijn kind dit diploma kan halen?
Wanneer uw kind één keer per week zwemles heeft van 1,5 uur, kan het al in gemiddeld 10 maanden het KNZB zwemdiploma SuperSpetters behalen en zwemvaardig zijn.(vergelijkbaar met zwemdiploma C)

Kan dit op elke locatie bij Sneller Leren Zwemmen?
Ja wij bieden op elke locatie van onze zwemschool, naast onze andere vormen van zwemles, ook de zwemles volgens de SuperSpetters lesvorm methode aan.

De groepsgrootte en prijzen.
Wij bieden binnen SuperSpetters drie varianten aan.

  1. Groepsgrootte is 6 kinderen. De kinderen krijgen tijdens de gebruikelijke zwemlesuren 1,5 uur zwemles. Per instructeur wordt er aan maximaal 6 kinderen de SuperSpettersmethode aangeboden. Dit kan op al onze locaties. Kosten: €1495,-
    Inbegrepen zijn o.a. de zwemlessen, badmuts, zwembril, zoomers, het kinderboek, diploma & medaille.
  2. Groepsgrootte is 4 kinderen. Een instructeur biedt aan maximaal 4 kinderen de SuperSpettersmethode aan. Dit kan op een locatie en tijd naar keuze. Bij aanmelding kijken we naar de mogelijkheden hiertoe. Wanneer u bijvoorbeeld een zwembad thuis heeft kan de instructeur ook naar uw huis komen om daar de zwemlessen te verzorgen. Het betreft hier dus een vorm van privéles. Kosten: €1595,-
    Inbegrepen zijn o.a. de zwemlessen op een locatie naar keuze, badmuts, zwembril, zoomers, kinderboek, diploma & medaille.
  3. Groepsgrootte is 2 kinderen. Een instructeur biedt aan maximaal 2 kinderen de SuperSpettersmethode aan. Dit kan op een locatie en tijd naar keuze. Bij aanmelding kijken we naar de mogelijkheden hiertoe. Wanneer u bijvoorbeeld een zwembad thuis heeft kan de instructeur ook naar uw huis komen om daar de zwemlessen te verzorgen. Het betreft hier dus een vorm van privéles. Kosten: €1695,-
    Inbegrepen zijn o.a. de zwemlessen op een locatie naar keuze, badmuts, zwembril, zoomers, kinderboek, diploma & medaille.

Ik heb thuis een zwembad kan daar ook zwemles worden gegeven?
Ja dat kan dus voor de tweede en derde variant zoals hierboven omschreven. Als u dit aangeeft bij ons dat het om thuislessen gaat dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Kan ik als volwassene ook deze methode volgen?
Ja dat is mogelijk, u behaalt dan een diploma zonder de naam Superspetters en de kinderafbeelding maar de lesmethode is hetzelfde. De privélesvariant is, indien u dit zou willen, in een eigen zwembad of een zwembad naar keuze mogelijk.

Wilt u inschrijven of meer informatie? Neemt u dan contact met ons op dan helpen wij u verder.