Zwemschool Herpen – Sneller Leren Zwemmen

Bent u op zoek naar een zwemschool in Herpen? Wij geven al meerdere jaren zwemles in het zwembad bij Restaurant De Kriekeput. Dit zwembad is een mooi groot bad met veel lichtinval door het glazen dak welke in de zomer ook open kan. Een leuke locatie om de zwemlessen te combineren met een hapje eten of even een kop koffie te drinken terwijl uw kind bezig is met de zwemles. Het bad heeft een diep en een ondiep gedeelte. In het ondiepe gedeelte is een leuke glijbaan aanwezig. waar de kinderen tijdens het speelmoment veel gebruik van maken. Op het terrein is gratis parkeergelegenheid.

Zwemles

Op deze locatie geven wij alleen zwemles in de periode tussen april en eind oktober. Tijdens de zwemles wordt er veel gebruik gemaakt van hoepels, matten, plankjes, ballen, goals, opduikringen en andere opduikvoorwerpen wat de zwemles een leuk speels karakter geeft. Indien mogelijk gaat bij mooi ’s zomers weer ook het dak open tijdens de zwemles.

Nieuw! Prive zwemles

Sneller Leren Zwemmen biedt ook privé zwemles aan. Deze mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt zich aanmelden voor een privé zwemles via ons contactformulier. Wij zullen dan vervolgens contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheid die bij uw wens het beste past. Lees meer over prive zwemles

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool. De zwemles bij locatie Herpen kan gevolgd worden via een snelcursus zwemmen; de Sneller Leren Zwemmen Cursus of via reguliere zwemlessen. Privé zwemles behoort ook tot de mogelijkheden.

 • A-diploma

  Reguliere zwemlessen vanaf 4 jaar

  Donderdag 16:00 – 17:30 uur

  Let op! Op deze locatie worden alleen zwemlessen gegeven in de periode tussen april en eind oktober

 • A-diploma

  Sneller Leren Zwemmen Cursus vanaf 5 jaar

  Donderdag 16:00 – 17:30 uur

  Let op! Op deze locatie worden alleen zwemlessen gegeven in de periode tussen april en eind oktober

 • B/C-diploma

  Op dezelfde dag en tijd. 

  Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op.

  Let op! Op deze locatie worden alleen zwemlessen gegeven in de periode tussen april en eind oktober

Onze zwemschool in Herpen beschikt over een leuk, professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht.

Inschrijven bij deze locatie

Dagen waarop zwemlessen vervallen

 • De lessen komen te vervallen tijdens een nationale feestdag.
 • Geen zwemles tijdens carnaval.
 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Herpen

Zwembad de Kriekeput
Schaijkseweg 3a
5373 LK Herpen
Nederland

Inschrijven bij deze locatie