Zwemschool Nijmegen-Dukenburg – Sneller Leren Zwemmen

In Nijmegen hebben wij twee locaties waar wij zwemles geven. Nijmegen sauna de Thermen en Nijmegen-Dukenburg. Onze zwemschool in Nijmegen-Dukenburg is gevestigd in Zwembad Dukenburg. Deze locatie beschikt over een mooi groot 25 meter bad en een instructiebad. De temperatuur van het water is 28 graden. Het 25 meter bad heeft een ondiep 1.10 m en diep gedeelte van 3.25 meter waar kinderen ook staand kunnen leren duiken en van de duikplank kunnen springen. Ook heeft dit bad ledverlichting onder water. Het instructiebad heeft een leuk glijbaantje. Het zwembad heeft ruime kleedkamers en voldoende toiletten. Ook zijn er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen bij het zwembad. 

Zwemles

Tijdens de zwemles wordt er gebruik gemaakt van veel spelmateriaal zoals matten, ballen, opduikbeesten, zwemflippers etc.. Dit maakt de zwemles speels en uitdagend voor de kinderen. In dit zwembad bieden wij ook Kids-Club activiteiten aan zoals zeemeermin zwemmen, seascooter zwemles en overlevingszwemmen.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool. De zwemles kan gevolgd worden via een snelcursus zwemmen; de Sneller Leren Zwemmen Cursus of via reguliere zwemlessen. Privé zwemles behoort ook tot de mogelijkheden.

 • A-diploma

  Reguliere zwemlessen vanaf 4 jaar

  Zaterdag 17:00 – 18:30 uur

 • A-diploma

  Sneller Leren Zwemmen Cursus vanaf 5 jaar

  Zaterdag 17:00 – 18:30 uur

 • B/C-diploma

  Op dezelfde dag en tijden

  Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op.

Onze zwemschool in Nijmegen Dukenburg beschikt over een leuk, professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht.

Inschrijven bij deze locatie

Kijkmomenten

Volgt uw kind een zwemcursus bij ons? Dan kunt u tijdens kijkmomenten zien hoe ver uw kind bij ons gevorderd is met de zwemlessen. Kijkmomenten zijn alleen bedoeld voor de ouders van kinderen die al een zwemcursus bij ons volgen.

 • Om de twee maanden tijdens het laatste kwartier van de laatste zwemles van de betreffende maand. Met uitzondering van de maand juli.
 • De kijkmomenten zijn in januari, maart, mei, september en november.
 • Wanneer er dit op een nationale feestdag valt, zal het kijkmoment een week eerder plaatsvinden.
 • Indien er andere wijzigingen zijn, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

Dagen waarop zwemlessen vervallen

 • De lessen komen te vervallen tijdens een nationale feestdag.
 • Geen zwemles tijdens carnaval.
 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Nijmegen

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen
Nederland

Inschrijven bij deze locatie