Zwemschool Nijmegen – Sneller Leren Zwemmen

Wegens het faillissement van sauna de Thermen kan onze zwemschool bij deze locatie helaas geen zwemlessen meer aanbieden. Wanneer u woonachtig bent in de regio en op zoek bent naar zwemles dan zijn voor u onze locaties in Grave, Berg en Dal of Arnhem wellicht een optie. Kijk op de betreffende pagina’s voor meer informatie.

In Nijmegen geven wij zwemles in het zwembad van sauna de Thermen. De locatie is gelegen bij een prachtig bos. Ideaal om te hardlopen, wandelen of mountainbiken terwijl uw kind bezig is met de zwemles. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.  Bij deze locatie geven wij geen zwemlessen aan volwassenen, dit is eventueel wel mogelijk bij onze locatie in Grave

Zwemles

Het zwembad in sauna de Thermen is een leuk kleinschalig zwembad met als extraatje een warm bubbelbad waar kinderen na afloop van de zwemles even in mogen zitten. De temperatuur van het zwemwater is 31 graden wat voor de kinderen een aangename temperatuur is om te leren zwemmen. Tijdens de zwemles wordt er gebruik gemaakt van leuke materialen zoals hoepels, matten, ballen, opduikringen en andere materialen om op te duiken. Dit alles maakt de zwemles voor de kinderen speels en uitdagend.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool.

 • A-diploma

  Reguliere zwemlessen – vanaf 4 t/m 8 jaar

  Zaterdag 07:30 – 09:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 10:30 uur

  Zondag 07:30 – 09:00 uur
  Zondag 09:00 – 10:30 uur

 • A-diploma

  SLZ-Vakantiecursus vanaf 4 jaar

  Voor meer info over de SLZ vakantiecursus kijk hier

   

 • B/C diploma

  Reguliere zwemlessen

  Zaterdag 07:30 – 09:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 10:30 uur

  Zondag 07:30 – 09:00 uur
  Zondag 09:00 – 10:30 uur

  Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op. SLZ-Vakantiecursus optioneel.

Onze zwemschool in Nijmegen beschikt over een leuk, professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht. Wanneer u zich nu via onderstaande knop inschrijft, bent u meteen op de wachtlijst geplaatst. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Hoe eerder u zich dus inschrijft hoe eerder u aan de beurt kunt zijn. Wilt u liever eerst meer informatie? Neemt u dan voor u uw kind inschrijft eerst contact met ons op via het telefonisch spreekuur. Dan helpen wij u verder.

Sneller Leren Zwemmen Nijmegen

Sauna De Thermen
Panovenlaan 3
6525 DZ Nijmegen
Nederland