Zwemschool Voorthuizen – Sneller Leren Zwemmen

Zwemles in Voorthuizen? Onze zwemschool geeft zwemles in het zwembad van vakantiepark de IJsvogel in Voorhuizen. Dit is een mooi groot kindvriendelijk zwembad met een aantrekkelijke muurschildering. De temperatuur van het zwemwater is 31 graden wat voor de kinderen een aangename temperatuur is om te leren zwemmen. Ook heeft het zwembad onderwaterverlichting. Er is verder een ruime parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren. Wanneer uw kind bezig is met de zwemles zou u gebruik kunnen maken van het aanwezige restaurant. 

Zwemles

Tijdens de zwemles wordt er gebruik gemaakt van leuke materialen zoals hoepels, matten, ballen, opduikringen en andere materialen om op te duiken. Dit maakt de zwemles voor de kinderen ook speels en uitdagend.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool.

 • A-diploma

  Reguliere zwemlessen vanaf 4 jaar

  Dinsdag 16:00 – 17:30 uur
  Dinsdag 17:30 – 19:00 uur

   

 • A-diploma

  SLZ-Vakantiecursus – vanaf 4 jaar

  Voor meer informatie over de SLZ vakantiecursus kijk hier

 • B/C-diploma

  Reguliere zwemlessen

  Dinsdag 16:00 – 17:30 uur
  Dinsdag 17:30 – 19:00 uur

  Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op. SLZ-Vakantiecursus optioneel.

Onze zwemschool in Voorthuizen beschikt over een leuk, professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht.

Inschrijven bij deze locatie

Dagen waarop zwemlessen vervallen

 • De lessen komen te vervallen tijdens een nationale feestdag.
 • Geen zwemles tijdens carnaval.
 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Voorthuizen

Recreatielandgoed De Ijsvogel
Kieftveen 18
3781 PP Voorthuizen
Nederland