KIDS-CLUB De Snelle Zwemmers

Binnen de KIDS-CLUB De Snelle Zwemmers is het vanaf het B-diploma mogelijk diploma’s en brevetten anders dan het zwem-ABC te behalen. Welke diploma’s en brevetten dat zijn kunt u terugvinden op de pagina diploma’s.

Voor kinderen die hun B-diploma op zak hebben,  is de KIDS-CLUB een actieve, leuke en sociale manier om te blijven zwemmen. De club komt één keer per week bij elkaar en gaat naast zwemmen ook allerlei leuke wateractiviteiten doen. Een keer met de vlotten aan de gang, nog meer leren over reddend zwemmen, leren zwemmen als een zeemeermin, zwemmen met een seascooter etc. Kinderen kunnen ook een eigen inbreng hebben hierin. Het belangrijkste is dat kinderen plezier beleven aan de zwemsport en op deze manier zichzelf steeds meer ontwikkelen in hun zwemvaardigheden. Ze hebben de mogelijkheid om maximaal twee maal per jaar een brevet zonder extra kosten te halen als ze daar aan toe zijn en dat willen.

En voor wie dat leuk vindt, is er een mogelijkheid om af en toe eens assistent van de zweminstructeur te zijn. Uw kind mag de leerlingen die nog zwemles hebben laten zien hoe bepaalde technieken uitgevoerd moeten worden.

De Kids-Club is één keer per week op zaterdagmiddag van 13.00 – 14.30 uur bij de locatie Grave. Voorwaarde is wel dat uw kind in het bezit is van het B-diploma. Met uitzondering voor het behalen van de zwaardvisserie. Hiervoor is minimaal het C-diploma nodig.

De kosten voor de Kids-Club zijn slechts € 50,- per maand. Wilt u graag meer informatie over KIDS-CLUB De Snelle Zwemmers, neem dan contact met ons op.

Bij de Kids-Club De Snelle Zwemmers zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.