Afmelden zwemles

Wanneer uw zoon of dochter bij ons een zwemcursus volgt, kan het wel eens voorkomen dat uw kind een keertje niet kan komen.

Wij verzoeken u dan om uw kind via het online volgsysteem (zwemscore) af te melden.  U logt in op uw persoonlijke pagina en klikt op het kopje zwemlessen. Daar vindt u de mogelijkheid om lessen af te melden. Mocht de les toch door kunnen gaan dan kunt u die weer op actief zetten door op reserveren te klikken.Wanneer u nog geen toegang heeft tot ons online volgsysteem, stuur dan een mailtje naar info@snellerlerenzwemmen.nl met daarin vermeld de naam van uw kind en de locatie waar hij of zij zwemt.

Misschien zijn de volgende punten goed om te weten wanneer u uw kind gaat afmelden voor een zwemles:

Wanneer u uw kind wilt afmelden voor een reguliere zwemles is de eerste gemiste zwemles van iedere maand voor eigen rekening. Mocht uw kind meerdere lessen achter elkaar missen, waarbij sprake is van overmacht, dan kan in overleg met de instructeur een les worden ingehaald. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Wanneer uw kind bij een 13- of 26-wekencursus meer dan vier lessen mist zal de diplomagarantie conform de 13-weken- of 26-wekencursus komt te vervallen. Bij een 13- of 26- weken cursus kunnen eventueel gemiste lessen niet worden ingehaald. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.