Zwemschool Grave – Sneller Leren Zwemmen

Zwemles in Grave? Onze zwemschool geeft zwemles in het zwembad van Visio school Grave.  Een mooi, ruim en overzichtelijk zwembad met een vrolijke gekleurde uitstraling. De watertemperatuur van 31 graden maakt dat het voor kinderen een prettige temperatuur is  om te leren zwemmen. De diepte van het bad is oplopend van ondiep 50 cm tot diep 155 cm. Het pand heeft voldoende toiletten en ruime kleedkamers. Er zijn bij het pand, wanneer de school uit is, voldoende gratis parkeerplaatsen.

Zwemles

Er zijn veel leuke materialen voor tijdens de zwemles zoals hoepels, matten, een rubberboot, plankjes, ballen, goals, zwemflippers, opduikringen en andere opduikvoorwerpen. Dit maakt de zwemles natuurlijk nog leuker en uitdagender voor de kids. Bij deze locatie wordt op de zaterdagmiddag van 13.00 – 14.30 uur ook de KIDS-CLUB gegeven. Meer informatie hierover vindt u op de KIDS-CLUB pagina. U kunt zich via het inschrijfformulier van deze locatie ook inschrijven voor de KIDS-CLUB.

Nieuw! Prive zwemles

Sneller Leren Zwemmen biedt ook privé zwemles aan. Deze mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt voor meer informatie kijken op onze pagina prive zwemles of gebruik maken van ons contactformulier.  Ook kunt u bij de knop “inschrijven bij deze locatie” onder aan deze pagina uw kind of uzelf meteen inschrijven voor een prive zwemles in Grave. Wij zullen dan vervolgens contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheid die bij uw wens het beste past.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool. De zwemles locatie Grave kan gevolgd worden via een snelcursus zwemmen; de Sneller Leren Zwemmen Cursus of via reguliere zwemlessen. Privé zwemles behoort ook tot de mogelijkheden. Ook wordt bij deze locatie de vakantiecursus aangeboden

 • A-diploma

  Reguliere zwemlessen – vanaf 4 jaar

  Maandag 16:00 – 17:30 uur
  Maandag 17:30 – 19:00 uur

  Donderdag 16:00 – 17:30 uur

  Zaterdag 9:00 – 10:30 uur
  Zaterdag 10:30 – 12.00 uur

   

 • A-diploma

  Sneller Leren Zwemmen Cursus – vanaf 5 jaar

  Maandag 16:00 – 17:30 uur
  Maandag 17:30 – 19:00 uur

  Donderdag 16:00 – 17:30 uur

  Zaterdag 9:00 – 10:30 uur
  Zaterdag 10:30 – 12.00 uur

 • A-diploma

  Vakantiecursus – vanaf 5 jaar

  In de mei-, zomer- en kerstvakantie mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • B/C-diploma

  Op dezelfde dagen en tijden.

  Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op.

Onze zwemschool in Grave beschikt over een leuk, professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht.

Inschrijven bij deze locatie
Zwemschool Grave
Zwemschool Grave - Sneller leren Zwemmen

Het pand heeft voldoende toiletten en ruime kleedkamers. Er zijn bij het pand, wanneer de school uit is, voldoende gratis parkeerplaatsen.

De watertemperatuur van het zwembad is 31 graden. De diepte van het bad is oplopend van ondiep 50 cm tot diep 155 cm. Er zijn veel leuke materialen voor tijdens de zwemles zoals hoepels, matten, een rubberboot, plankjes, ballen, goals, zwemflippers, opduikringen en andere opduikvoorwerpen.

Dagen waarop zwemlessen vervallen

 • De lessen komen te vervallen tijdens een nationale feestdag.
 • Geen zwemles tijdens carnaval.
 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Grave

Zwembad Blindenschool Visio
Jan van Cuykdijk 1
5361 HM Grave
Nederland

Inschrijven bij deze locatie