Zwemschool Tilburg – Brouwerpark – Sneller Leren Zwemmen

Het Daniël de Brouwerpark heeft een groot zwembad met een diep en ondiep stuk. Het ene deel is 1.40m en het diepste stuk is 2.00m. Verder is er een peuterbadje bij van 1.10m diep. Door de verschillende dieptes krijgen alle kinderen op hun eigen niveau les en kunnen ze uiteindelijk oefenen in een echt diep bad. De watertemperatuur is 31 graden; een prettige temperatuur voor de kinderen. Verder zijn er leuke speelelementen in het bad. Er zijn startblokken waar je vanaf kunt springen of duiken, er is een tuimelaar en een duizendpoot waar water uit spuit. Er zijn twee grote kleedkamers en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. 

Zwemles

Er zijn hoepels, matten, plankjes, ballen, flexibeams, dumbels opduikringen en andere opduikvoorwerpen aanwezig welke wij gebruiken bij de zwemles. Dit maakt de zwemles voor de kinderen speels en uitdagend.

Nieuw! Prive zwemles

Sneller Leren Zwemmen biedt ook privé zwemles aan. Deze mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt zich aanmelden voor een privé zwemles via ons contactformulier. Wij zullen dan vervolgens contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheid die bij uw wens het beste past. Lees meer over prive zwemles

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool. De zwemles bij locatie Tilburg Daniel de Brouwerpark kan gevolgd worden via een snelcursus zwemmen; de Sneller Leren Zwemmen Cursus of via reguliere zwemlessen. Privé zwemles behoort ook tot de mogelijkheden.

 • A-Diploma

  Reguliere zwemlessen vanaf 4 jaar

  Zaterdag 09:00 -10:30 uur
  Zaterdag 10:30 – 12:00 uur

 • A-DIPLOMA

  Sneller Leren Zwemmen Cursus vanaf 5 jaar

  Zaterdag 09:00 -10:30 uur
  Zaterdag 10:30 – 12:00 uur

 • B/C diploma

  Op dezelfde dag en tijden

  Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op.

Onze zwemschool in Tilburg beschikt over een professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht.

Inschrijven locatie Tilburg

Dagen waarop zwemlessen vervallen

 • De lessen komen te vervallen tijdens een nationale feestdag.
 • Geen zwemles tijdens carnaval.
 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Tilburg

Zwembad Daniël de Brouwerpark
Bredaseweg 570
5036 NB Tilburg
Nederland

Inschrijven bij deze locatie