Zwemschool Tilburg – Brouwerpark – Sneller Leren Zwemmen

Het Daniël de Brouwerpark heeft een groot zwembad met een diep en ondiep stuk. Het ene deel is 1.40m en het diepste stuk is 2.00m. Verder is er een peuterbadje bij van 1.10m diep. Door de verschillende dieptes krijgen alle kinderen op hun eigen niveau les en kunnen ze uiteindelijk oefenen in een echt diep bad. De watertemperatuur is 31 graden; een prettige temperatuur voor de kinderen. Verder zijn er leuke speelelementen in het bad. Er zijn startblokken waar je vanaf kunt springen of duiken, er is een tuimelaar en een duizendpoot waar water uit spuit. Er zijn twee grote kleedkamers en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Zwemles

Er zijn hoepels, matten, plankjes, ballen, flexibeams, dumbels opduikringen en andere opduikvoorwerpen aanwezig welke wij gebruiken bij de zwemles. Dit maakt de zwemles voor de kinderen speels en uitdagend. Per locatie kan het verschillend zijn welke zwemcursussen we geven. In de blauwe blokken hieronder ziet u welke soort zwemlessen op deze locatie worden gegeven. Kijk voor meer informatie over alle verschillende zwemlessen van onze zwemschool op de pagina zwemlessen.

Prive zwemles

Sneller Leren Zwemmen biedt ook privé zwemles aan op deze locatie. Deze mogelijkheid is er voor kinderen vanaf 4 jaar. U kunt voor meer informatie over de privé zwemlessen kijken op onze pagina privé zwemles. Inschrijven kan via de rode button op deze pagina.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool.

 • A-Diploma

  Reguliere- en Turbo zwemlessen – 4 t/m 7 jaar

  Zaterdag 09:00 -10:30 uur
  Zaterdag 10:30 – 12:00 uur

  Zaterdag 09:00 – 12:00 uur
  (Turbo zwemles)

   

  Voor het B of C diploma gelden dezelfde lestijden. Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op. SLZ-Vakantiecursus is ook voor B of C optioneel.

 • A-DIPLOMA

  Slz-Vakantiecursus – vanaf 4 jaar

  Voor meer informatie over de SLZ vakantiecursus kijk hier

 • Privé zwemlessen

  4 t/m 7 jaar

  Volgens vast rooster:

  Zaterdag 10:00 -10:30 uur

  Twee kinderen op één zweminstructeur

Onze zwemschool in Tilburg beschikt over een professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht. Wanneer u zich nu via onderstaande knop inschrijft, bent u meteen op de wachtlijst geplaatst. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Hoe eerder u zich dus inschrijft hoe eerder u aan de beurt kunt zijn. Wilt u liever eerst meer informatie? Neemt u dan voor u uw kind inschrijft eerst contact met ons op via het telefonisch spreekuur. Dan helpen wij u verder.

Rooster zwemlessen 2024-2025

 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden en anders dan in dit rooster aangegeven, dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Tilburg

Zwembad Daniël de Brouwerpark
Bredaseweg 570
5036 NB Tilburg
Nederland