Zwemschool Tilburg – Brouwerpark – Sneller Leren Zwemmen

Het Daniël de Brouwerpark heeft een groot zwembad met een diep en ondiep stuk. Het ene deel is 1.40m en het diepste stuk is 2.00m. Verder is er een peuterbadje bij van 1.10m diep. Door de verschillende dieptes krijgen alle kinderen op hun eigen niveau les en kunnen ze uiteindelijk oefenen in een echt diep bad. De watertemperatuur is 31 graden; een prettige temperatuur voor de kinderen. Verder zijn er leuke speelelementen in het bad. Er zijn startblokken waar je vanaf kunt springen of duiken, er is een tuimelaar en een duizendpoot waar water uit spuit. Er zijn twee grote kleedkamers en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. 

Zwemles

Er zijn hoepels, matten, plankjes, ballen, flexibeams, dumbels opduikringen en andere opduikvoorwerpen aanwezig welke wij gebruiken bij de zwemles. Dit maakt de zwemles voor de kinderen speels en uitdagend.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool.

 • A-Diploma

  Reguliere zwemlessen vanaf 4 jaar

  Zaterdag 09:00 -10:30 uur
  Zaterdag 10:30 – 12:00 uur

 • A-DIPLOMA

  Slz-Vakantiecursus – vanaf 5 jaar

  Voor meer informatie over de SLZ vakantiecursus kijk hier

 • B/C diploma

  Reguliere zwemlessen

  Zaterdag 09:00 -10:30 uur
  Zaterdag 10:30 – 12:00 uur

  Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op. SLZ-Vakantiecursus optioneel.

Onze zwemschool in Tilburg beschikt over een professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht.

Inschrijven locatie Tilburg

Dagen waarop zwemlessen vervallen

 • De lessen komen te vervallen tijdens een nationale feestdag.
 • Geen zwemles tijdens carnaval.
 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Tilburg

Zwembad Daniël de Brouwerpark
Bredaseweg 570
5036 NB Tilburg
Nederland