Turbo zwemlessen

De turbolessen onderscheiden zich van de reguliere lessen omdat uw kind bij deze zwemlessen 3 uur zwemles krijgt in plaats van 1,5 uur. Deze turbolessen versnellen hiermee het behalen van een zwemdiploma. Speel- en leermomenten wisselen elkaar af. Ook is er een pauze. Fysiek gezien houden kinderen dit goed vol. Een langere zwemles zorgt ervoor dat kinderen de nieuwe zwemvaardigheden meteen goed kunnen oefenen waardoor zij, dat wat ze net geleerd hebben, zich makkelijker eigen kunnen maken. Net als bij alle zwemlessen blijft het ook bij deze vorm van zwemlessen van belang dat na het behalen van het zwemdiploma er regelmatig gezwommen blijft worden. Zwemervaring zorgt voor zwemzekerheid.

De turbo zwemlessen zijn geschikt voor het jongere kind vanaf 4 jaar.

Wanneer u uw kind vanuit een andere zwemschool de turbo zwemlessen wilt laten volgen, zullen wij eerst een testles doen om het niveau van zwemvaardigheden in te kunnen schatten. U betaalt dan eerst 1 testles voor het tarief van € 42,50 voor u overgaat op de incasso per vier weken zoals in onderstaand schema omschreven.

  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar. Omdat de gemiddelde leeftijd van de kinderen tijdens deze zwemlessen van 4 tot 6 jaar is, nemen wij voor deze zwemlessen geen kinderen aan die ouder zijn dan 7 jaar.
    Dit is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van deze leeftijdsgroep niet wenselijk om bij het jonge kind zwemles te krijgen. Ook ligt het tempo voor deze leeftijdsgroep te laag. Wij adviseren u in dat geval te gaan voor onze privé – zwemlessen. Uw kind kan dan in het eigen tempo zijn of haar zwemdiploma behalen.
  • Groepsgrootte: ± 8 kinderen per instructeur.
  • Lesduur: 3 uur per les inclusief een pauze
    Onze zwemlessen zijn zo opgebouwd dat speel- en leermomenten elkaar afwisselen. Fysiek gezien houden kinderen dit goed vol. Daarnaast hebben wij een leuke, afwisselende en uitdagende lesmethode wat er toe bijdraagt dat de motivatie en de concentratie hoog blijft bij de kinderen.
  • Locaties:  Grave, Tilburg Daniel de Brouwer, Tilburg ‘t Hooge Veer, Berg en Dal, Arnhem en Ede
  • Tarief: U betaalt per vier weken € 196,00.

Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.