Zwemschool Arnhem – Sneller Leren Zwemmen

Zwemles in Arnhem

Bent u op zoek naar een zwemschool in Arnhem? Wij geven zwemles in het zwembad van de organisatie Siza. Het is een kleinschalig (therapeutisch) zwembad met een watertemperatuur van maar liefst 33 graden. Heerlijk dus voor de kinderen tijdens hun zwemles. Er is veel spelmateriaal aanwezig en wanneer de kinderen tijdens de zwemles op hun rug aan het zwemmen zijn zien ze allemaal mooie sterren op het plafond. Het zwembad heeft ruime kleedkamers en u kunt gratis parkeren. Wanneer u tijdens de zwemles wilt wachten tot uw kind klaar is, dan kan dit in de aanwezige wachtruimte.  Bij deze locatie geven wij geen zwemlessen aan volwassenen, dit is eventueel wel mogelijk bij onze locatie in Grave

Zwemles

Tijdens de zwemles wordt er veel gebruik gemaakt van hoepels, matten, plankjes, ballen, goals, opduikringen en andere opduikvoorwerpen wat de zwemles een leuk speels karakter geeft. In de blauwe blokken hieronder ziet u welke cursus op deze locatie van toepassing is. Kijk voor meer informatie over de verschillende vormen van zwemlessen op de pagina zwemlessen.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool.

 • A-diploma

  Reguliere- en turbo zwemlessen 4 t/m 7 jaar

  Zondag 12:15 – 13:45 uur
  Zondag 13:45 – 15:15 uur

  Zondag 12:15 – 15:15 uur
  (Turbo zwemles)

   

 • A-diploma

  SLZ-Vakantiecursus vanaf 4 jaar

  Voor meer informatie over de SLZ vakantiecursus kijk hier

 • B/C-diploma

  Reguliere- en turbo zwemlessen

  Zondag 12:15 – 13:45 uur
  Zondag 13:45 – 15:15 uur

  Zondag 12:15 – 15:15 uur
  (Turbo zwemles)

  Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op. SLZ-Vakantiecursus optioneel.

Onze zwemschool in Arnhem beschikt over een leuk, professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht.
Wanneer u zich nu via onderstaande knop inschrijft, bent u meteen op de wachtlijst geplaatst. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Hoe eerder u zich dus inschrijft hoe eerder u aan de beurt kunt zijn. Wilt u liever eerst meer informatie? Neemt u dan voor u uw kind inschrijft eerst contact met ons op via het telefonisch spreekuur. Dan helpen wij u verder.

Inschrijven reguliere- en turbo zwemlessen

Rooster zwemlessen 2024-2025

 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Arnhem

SIZA ‘s Koonings Jaght
Hartenkoning 7
6816 TK Arnhem
Nederland