Nieuws

Alle locaties weer open!

Wij zijn blij om te kunnen vertellen dat vanaf september alle locaties weer open zijn! Een aantal locaties is al eerder gestart, en momenteel volgen een paar locaties het zomerrooster. Andere locaties zijn sinds de corona-uitbraak nog niet open geweest of hebben op één van de andere locaties aangepaste zwemlessen gevolgd. Maar….vanaf september is alles weer zoals we gewend waren. Vanzelfsprekend houden we ons nog wel aan de corona-maatregelen. Ook hopen we binnenkort weer een stel nieuwe kinderen te plaatsen die willen gaan starten met hun A-diploma. Zij krijgen binnenkort bericht. Welkom! Iedereen die nu nog lekker van de vakantie aan het genieten is wensen we nog een fijne tijd en tot in september op de eigen stek!

Zwemles aan kids vanuit de hele wereld

Wist u dat wij bij onze vakantiecursussen eigenlijk altijd wel kinderen vanuit een ander land op zwemles krijgen? Deze kinderen komen dan voor één of meerdere weken naar Nederland om bijvoorbeeld bij opa & oma te logeren of gewoon een vakantie. Zij komen dan zonder zwemdiploma in Nederland en gaan met één en soms wel meerdere diploma’s weer terug naar huis.
Voordeel van onze ENVOZ diploma’s……deze zijn internationaal dus zijn ook nog eens rechtsgeldig in hun eigen land. Het leukste voor de kids is natuurlijk dat zij met een Internationaal Zwempaspoort naar huis gaan waarin hun behaalde zwemdiploma’s staan aangetekend. Uitdaging is om het paspoort vol te krijgen. Een aantal kinderen heeft dan ook al meerdere diploma’s behaald zoals een snorkel-of zeemeermindiploma.
Dit zijn de landen van waaruit kinderen bij Sneller Leren Zwemmen hun zwemdiploma hebben behaald!

Nieuw! Leer zelf uw kind zwemmen

Binnenkort willen we gaan starten met een nieuwe vorm van zwemles naast onze gebruikelijke zwemcursussen. In het tot 33 graden verwarmde zwembad van locatie Tilburg willen we beginnen met de Kind met Ouder Zwemles. Kinderen vanaf 4 jaar krijgen in deze groep zwemles van hun eigen papa of mama die begeleid worden door onze zweminstructeur. Dus u kunt uw kind hiermee zelf leren zwemmen tot het A-diploma. De lestijden zijn op zondagmiddag van 14:30 – 16:00 uur. Wilt u hier meer over weten? neem dan contact met ons op.