Sneller Leren Zwemmen-Vakantiecursus

De Sneller Leren Zwemmen – Vakantiecursus van onze zwemschool is tweeledig en vindt altijd plaats in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

1. Voor kinderen die al reguliere zwemlessen volgen bij SLZ

De cursus biedt ten eerste kinderen van onze eigen zwemschool de mogelijkheid om naast hun reguliere zwemlessen extra te komen zwemmen tijdens de schoolvakantie. Deze extra zwemlessen vormen een goede oefening en training van zwemvaardigheden en versnellen hiermee het behalen van een zwemdiploma. Deze cursus wordt gegeven bij de locatie Grave. Ook kinderen die zwemles hebben bij onze zwemschool maar op andere locaties zwemmen dan waar de Sneller Leren Zwemmen-Vakantiecursus wordt gegeven, mogen zich aanmelden voor deze cursus. Wanneer u zich aanmeldt boekt u tenminste 1 week in. Dit zijn vijf aaneengesloten werkdagen. Afhankelijk van de duur van de vakantie kunt u zich voor één of meerdere weken (maximaal 3) inschrijven.

2. Voor kinderen die geen reguliere zwemlessen volgen bij SLZ

Ten tweede biedt deze cursus, voor kinderen die nog geen reguliere zwemlessen bij onze zwemschool volgen, de mogelijkheid om in een schoolvakantie te starten met hun zwemcursus voor het A-, B- of C-diploma. Deze cursus wordt gegeven bij de locatie Grave. U kunt zich hiervoor inschrijven waarbij een minimale afname geldt van 1 week. Dit zijn vijf aaneengesloten werkdagen. Afhankelijk van de duur van de vakantie kunt u zich voor 1, 2 of 3 weken inschrijven. Het voordeel van deze vorm is dat wanneer uw kind in een zomervakantie bijvoorbeeld drie weken iedere dag komt zwemmen, er een mogelijkheid bestaat dat het diploma in de vakantie wordt behaald. Wij willen u er wel op attenderen dat dit géén garantie biedt en mede afhankelijk is van de (on)mogelijkheden van uw kind.

Deze tweede optie wordt ook regelmatig gebruikt door kinderen die in het buitenland wonen en in een vakantie meerdere weken in Nederland zijn.

Mocht uw kind het diploma niet in de vakantie behalen, omdat de vakantie bijvoorbeeld maar 1 week duurt, bestaat de mogelijkheid de lessen te vervolgen bij een reguliere zwemcursus van onze zwemschool en conform het tarief van deze cursus. Dit kan op een locatie waar op dat moment plek is. Is er geen plek dan kan uw kind eventueel op de wachtlijst worden geplaatst.

 • Leeftijd: Vanaf 4 jaar.  
 • Groepsgrootte: ± 8 kinderen per instructeur.
 • Lesduur: 3 uur per les. Van 09.00 uur – 12.00 uur.
 • Locatie: Grave. U kunt zich op deze locatiepagina ook inschrijven voor deze cursus.
 • Tarieven: U betaalt bij zowel punt 1 als punt 2 per week € 250,-.
  (Vanaf de herfstvakantie wordt dit tarief € 275 per week) Na inschrijving wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Ook zult u dan verdere informatie over de cursus ontvangen.

Onze zwemlessen zijn zo opgebouwd dat speel- en leermomenten elkaar afwisselen. Fysiek gezien houden kinderen dit goed vol, mede ook omdat er een pauze is. Daarnaast hebben wij een aangename, afwisselende en uitdagende lesmethode wat er toe bijdraagt dat de motivatie en de concentratie hoog blijft bij de kinderen.

SLZ Vakantiecursus Privé

We hebben daarnaast een SLZ Vakantiecursus privé. Deze cursus kunt u vergelijken met de reguliere privé zwemles waarbij er 2 kinderen per instructeur zwemles krijgen. Het concept SLZ Vakantiecursus privé is verder hetzelfde als de reguliere SLZ Vakantiecursus. Door de intensieve begeleiding zwemt uw kind alleen geen 3 uur achter elkaar per dag maar één uur per dag en ook vijf dagen achter elkaar. Ook komt de pauze te vervallen. De SLZ Vakantiecursus privé wordt buiten de tijden van de reguliere SLZ vakantiecursus gegeven.

 • Leeftijd: Vanaf 4 jaar.  
 • Groepsgrootte: 2 kinderen per instructeur.
 • Lesduur:1 uur les. Van 08.00 uur – 09.00 uur of van 12.00 -13.00 uur
 • Locatie: Grave. U kunt zich op deze locatiepagina ook inschrijven voor deze cursus.
 • Tarieven: € 400,- per week. Na inschrijving wordt er telefonisch contact met u opgenomen, u dan verdere informatie over de cursus ontvangen.

Onze vakantiecursussen waarvoor u zich nu al kunt inschrijven:

Week 31 – Zomervakantie – 29 juli t/m 02 augustus ’24 NOG 5 PLAATSEN
Week 32 – Zomervakantie – 05 t/m 09 augustus ’24 NOG 7 PLAATSEN
Week 33 – Zomervakantie – 12 t/m 16 augustus ´24
NOG 5 PLAATSEN

Week 43 – Herfstvakantie – 21 t/m 25 oktober ´24 NOG VOLDOENDE PLAATSEN

Rooster van alle vakantiecursussen 2024 -2025

Vanwege feestdagen kan het voorkomen dat een vakantiecursus niet vijf dagen aaneengesloten is. In de groene velden ziet u dan hoe in dat geval de vakantiecursus van betreffende schoolvakantie is ingedeeld.

Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing