Privé zwemles

Sneller Leren Zwemmen biedt bij de locaties Grave, Tilburg ‘t Hooge Veer, ‘s Hertogenbosch en Berg en Dal ook privé zwemles aan. De mogelijkheid tot privé zwemles is er voor kinderen vanaf 4 jaar. De privé zwemlessen worden altijd gegeven aan twee kinderen per instructeur. Uw kind zwemt dus altijd met één ander kind.
Dit is voor uw kind leuker en er kan samen een oefening worden gedaan zonder dat dit ten koste gaat van de individuele begeleiding. Omdat door privé zwemles de kinderen samen met de instructeur intensiever aan het werk zijn, duren deze lessen 30 minuten.

Wanneer u aan de beurt bent, kiest de zwemschool een tweede kind vanuit de wachtlijst waarmee uw kind samen de privéles gaat starten. U kunt zich inschrijven bij de inschrijfbutton op de betreffende locatiepagina.  Bij de locatie ‘s Hertogenbosch hebben wij ook ook privé zwemlessen volgens een vast rooster. Wanneer dit vaste rooster niet past bij uw wensen kunt u zich ook inschrijven voor andere dagen en tijden. Wij zullen dan vervolgens contact met u opnemen om de inschrijving te bespreken en samen met u de dag en tijd overeen te komen.

Wanneer u uw kind vanuit een andere zwemschool bij ons privé zwemles wilt laten volgen, zullen wij eerst een testles doen om het niveau van zwemvaardigheden in te kunnen schatten. U betaalt dan eerst 1 testles voor het tarief van €42,50 voor u overgaat op de incasso per vier weken zoals in onderstaand schema omschreven.

Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.