Privé zwemles

Sneller Leren Zwemmen biedt bij de volgende locaties ook privé zwemles aan: Tilburg ‘t Hooge Veer, Tilburg Daniel de Brouwer, Grave, Berg en Dal  en  ‘s Hertogenbosch De mogelijkheid tot privé zwemles is er voor kinderen vanaf 4 jaar. De privé zwemlessen worden altijd gegeven aan twee kinderen per instructeur. Uw kind zwemt dus altijd met één ander kind.
Dit is voor uw kind leuker en er kan samen een oefening worden gedaan zonder dat dit ten koste gaat van de individuele begeleiding. Omdat door privé zwemles de kinderen samen met de instructeur intensiever aan het werk zijn, duren deze lessen 30 minuten.

Wanneer u aan de beurt bent, kiest de zwemschool een tweede kind vanuit de wachtlijst waarmee uw kind samen de privéles gaat starten. U kunt zich inschrijven bij de inschrijfbutton op de betreffende locatiepagina.  Bij genoemde locaties zijn de privé zwemlessen volgens een vast rooster.

Wanneer u uw kind vanuit een andere zwemschool bij ons privé zwemles wilt laten volgen, zullen wij eerst een testles doen om het niveau van zwemvaardigheden in te kunnen schatten. U betaalt dan eerst 1 testles voor het tarief van €42,50 voor u overgaat op de incasso per vier weken zoals in onderstaand schema omschreven.

Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.