Zwemschool Tilburg ‘t Hooge Veer – Sneller Leren Zwemmen

Bent u op zoek naar een zwemschool in Tilburg? Wij geven zwemles in een mooi licht en overzichtelijk zwembad met leuke speelelementen en lichte kleuren. De watertemperatuur van 32-33 graden maakt dat het voor kinderen een prettige temperatuur is  om te leren zwemmen. Het zwembad heeft een beweegbare bodem over het gehele bad waardoor we de hoogte kunnen verstellen van 0,20 cm tot 1.40 cm. De rand van het zwembad is gelijk met de overloopgoot, hierdoor kunnen de kinderen makkelijk in/uit het water klimmen. Ook is er een trap om in en uit het water te komen. Er zijn twee kleedkamers aanwezig en voldoende gratis parkeerplaatsen dicht bij het zwembad. Bij deze locatie geven wij geen zwemlessen aan volwassenen, dit is eventueel wel mogelijk bij onze locatie in Grave

Zwemles

Er zijn hoepels, matten, plankjes, ballen, flexibeams, opduikringen en andere opduikvoorwerpen aanwezig welke wij gebruiken bij de zwemles. Dit maakt de zwemles voor de kinderen speels en uitdagend. Kijk voor meer informatie op de pagina zwemlessen voor lesmogelijkheden.

Prive zwemles

Sneller Leren Zwemmen biedt ook privé zwemles aan op deze locatie. Deze mogelijkheid is er voor kinderen vanaf 4 jaar. U kunt voor meer informatie over de privé zwemlessen kijken op onze pagina privé zwemles. Inschrijven kan via de rode button op deze pagina.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool

 • A-diploma

  Reguliere- en turbo zwemlessen – 4 t/m 7 jaar

  Vrijdag 16:15 – 17:45 uur
  Vrijdag 17:45 – 19:15 uur

  Zondag 09:00 – 10:30 uur
  Zondag 10:30 – 12:00 uur
  Zondag 12:30 – 14:00 uur

  Vrijdag 16:15 – 19:15 uur
  Zondag 09:00 – 12:00 uur
  (Turbo zwemlessen)

  Voor het B of C diploma gelden dezelfde lestijden. Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op. SLZ-Vakantiecursus is ook voor B of C optioneel.

 • A-diploma

  SLZ-Vakantiecursus – vanaf 4 jaar

  Voor meer informatie over de SLZ vakantiecursus kijk hier

 • Zwem ABC

  Privé zwemlessen – 4 t/m 7 jaar

  Volgens vast rooster:

  Zondag 14:00 uur – 14:30 uur
  Zondag 14:30 uur – 15:00 uur

  Twee kinderen op één zweminstructeur

Onze zwemschool in Tilburg beschikt over een professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht. Wanneer u zich nu via onderstaande knop inschrijft, bent u meteen op de wachtlijst geplaatst. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Hoe eerder u zich dus inschrijft hoe eerder u aan de beurt kunt zijn. Wilt u liever eerst meer informatie? Neemt u dan voor u uw kind inschrijft eerst contact met ons op via het telefonisch spreekuur. Dan helpen wij u verder.

Rooster zwemlessen 2024-2025

 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden en anders dan in dit rooster aangegeven, dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Tilburg

Zwembad ’t Hooge Veer
Bredaseweg 375
5037 LD Tilburg
Nederland