Zwemschool Tilburg ’t Hooge Veer – Sneller Leren Zwemmen

Bent u op zoek naar een zwemschool in Tilburg? Wij geven zwemles in een mooi licht en overzichtelijk zwembad met leuke speelelementen en lichte kleuren. De watertemperatuur van 32-33 graden maakt dat het voor kinderen een prettige temperatuur is  om te leren zwemmen. Het zwembad heeft een beweegbare bodem over het gehele bad waardoor we de hoogte kunnen verstellen van 0,20 cm tot 1.40 cm. De rand van het zwembad is gelijk met de overloopgoot, hierdoor kunnen de kinderen makkelijk in/uit het water klimmen. Ook is er een trap om in en uit het water te komen. Er zijn twee kleedkamers aanwezig en voldoende gratis parkeerplaatsen dicht bij het zwembad

Zwemles

Er zijn hoepels, matten, plankjes, ballen, flexibeams, dumbels opduikringen en andere opduikvoorwerpen aanwezig welke wij gebruiken bij de zwemles. Dit maakt de zwemles voor de kinderen speels en uitdagend.

Prive zwemles

Sneller Leren Zwemmen biedt ook privé zwemles aan op deze locatie. Deze mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt voor meer informatie kijken op onze pagina prive zwemles of gebruik maken van ons contactformulier.  Wij zullen dan vervolgens contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheid die bij uw wens het beste past.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool

 • A-diploma

  Reguliere zwemlessen vanaf 4 jaar

  Vrijdag 16:15 – 17:45 uur
  Vrijdag 17:45 – 19:15 uur

  Zondag 09:00 – 10:30 uur
  Zondag 10:30 – 12:00 uur
  Zondag 13:00 – 14:30 uur
  Zondag 14:30 – 16:00 uur

 • A-diploma

  SLZ-Vakantiecursus – vanaf 4 jaar

  Voor meer informatie over de SLZ vakantiecursus kijk hier

 • B/C-diploma

  Reguliere zwemlessen

  Vrijdag 16:15 – 17:45 uur
  Vrijdag 17:45 – 19:15 uur

  Zondag 09:00 – 10:30 uur
  Zondag 10:30 – 12:00 uur
  Zondag 13:00 – 14:30 uur
  Zondag 14:30 – 16:00 uur

  Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op. SLZ-Vakantiecursus optioneel.

Onze zwemschool in Tilburg beschikt over een professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht.

Inschrijven locatie Tilburg

Dagen waarop zwemlessen vervallen

 • De lessen komen te vervallen tijdens een nationale feestdag.
 • Geen zwemles tijdens carnaval.
 • Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Tilburg

Zwembad ’t Hooge Veer
Bredaseweg 375
5037 LD Tilburg
Nederland