Reguliere zwemlessen

Bij de reguliere zwemlessen heeft uw kind 1 keer per week les bij de locatie van uw keuze. De reguliere zwemlessen zijn geschikt voor het jongere kind vanaf 4 jaar. Naast deze reguliere lessen heeft uw kind de mogelijkheid om ook deel te nemen aan de Sneller Leren Zwemmen-Vakantiecursus. Deze extra zwemlessen vormen een goede oefening en training van zwemvaardigheden en versnellen hiermee het behalen van een zwemdiploma. Meer informatie hierover treft u hier.

Wanneer u uw kind vanuit een andere zwemschool bij ons reguliere zwemlessen wilt laten volgen, zullen wij eerst een testles doen om het niveau van zwemvaardigheden in te kunnen schatten. U betaalt dan eerst 1 testles voor het tarief van €42,50 voor u overgaat op de incasso per vier weken zoals in onderstaand schema omschreven.

  • Leeftijd: Van 4 t/m 7 jaar. Omdat de gemiddelde leeftijd van de kinderen tijdens deze zwemlessen van 4 tot 6 jaar is, nemen wij voor deze zwemlessen geen kinderen aan die ouder zijn dan 7 jaar.
    Dit is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van deze leeftijdsgroep niet wenselijk om bij het jonge kind zwemles te krijgen. Ook ligt het tempo voor deze leeftijdsgroep te laag. Wij adviseren u in dat geval te gaan voor onze privé – zwemlessen. Uw kind kan dan in het eigen tempo zijn of haar zwemdiploma behalen.
  • Groepsgrootte: ± 8 kinderen per instructeur.
  • Lesduur: 1,5 uur per les.
    Onze zwemlessen zijn zo opgebouwd dat speel- en leermomenten elkaar afwisselen. Fysiek gezien houden kinderen dit goed vol. Daarnaast hebben wij een leuke, afwisselende en uitdagende lesmethode wat er toe bijdraagt dat de motivatie en de concentratie hoog blijft bij de kinderen.
  • Locaties:  GraveArnhemTilburg ‘t Hooge Veer, Tilburg D. Brouwerpark, EdeBerg & Dal,
  • Tarief: U betaalt per vier weken € 98,00.

Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.