Zwemschool Berg en Dal – Sneller Leren Zwemmen

Berg en Dal, gelegen in de buurt van Nijmegen, is een locatie binnen onze zwemschool waar de zwemlessen worden gegeven in het binnenzwembad van het sfeervolle Fletcher Parkhotel Val Monte. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen bij het hotel. Bij deze locatie kan ook worden gekozen voor Privé-zwemlessen. Bij deze locatie geven wij geen zwemlessen aan volwassenen, dit is eventueel wel mogelijk bij onze locatie in Grave

Zwemles

Er zijn veel leuke materialen voor tijdens de zwemles zoals matten, een rubberboot, goals, flippers, opduikringen etc. Dit maakt de zwemles leuker en uitdagender voor de kids. Kijk voor meer info op de pagina zwemlessen voor lesmogelijkheden.

Privé Zwemles

Sneller Leren Zwemmen biedt ook privé zwemles aan op deze locatie. Deze mogelijkheid is er voor kinderen vanaf 4 jaar. U kunt voor meer informatie over de privé zwemlessen kijken op onze pagina privé zwemles. Inschrijven kan via de rode button op deze pagina.

Diploma’s

Wanneer u bij ons voor het eerst komt, wilt u vermoedelijk starten met zwemles voor het A-diploma. Maar buiten het A-diploma bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor de andere diploma’s uit de diplomalijn van onze zwemschool.

 • A-diploma

  Reguliere- en Turbo Zwemlessen – 4 t/m 7 jaar

  Maandag  15:00 uur – 16:30 uur
  Maandag 16:30 uur – 18:00 uur

  Dinsdag  15:00 uur – 16:30 uur
  Dinsdag 16:30 uur – 18:00 uur

  Woensdag  15:00 uur – 16:30 uur
  Woensdag 16:30 uur – 18:00 uur

  Maandag  15:00 uur – 18:00 uur
  Dinsdag  15:00 uur – 18:00 uur
  Woensdag  15:00 uur – 18:00 uur
  (Turbo zwemlessen)

  Voor het B of C diploma gelden dezelfde lestijden. Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor het B of C diploma? Neem dan contact met ons op. SLZ-Vakantiecursus is ook voor B of C optioneel.

 • A-diploma

  SLZ-Vakantiecursus – vanaf 4 jaar

  Voor meer informatie over de SLZ vakantiecursus kijk hier

 • Zwem ABC

  Privé zwemlessen – 4 t/m 7 jaar

  Volgens vast rooster:

  Maandag  18:00 uur – 18:30 uur
  Dinsdag  18:00 uur – 18:30 uur
  Woensdag  18:00 uur – 18:30 uur

  Twee kinderen op één zweminstructeur

Onze zwemschool in Berg en Dal beschikt over een leuk, professioneel en enthousiast team die met plezier de zwemlessen verzorgen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden.

Wilt u weten of er een wachtlijst is bij deze locatie? Bekijk dan ons wachtlijstoverzicht.
Wanneer u zich nu via onderstaande knop inschrijft, bent u meteen op de wachtlijst geplaatst. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Hoe eerder u zich dus inschrijft hoe eerder u aan de beurt kunt zijn. Wilt u liever eerst meer informatie? Neemt u dan voor u uw kind inschrijft eerst contact met ons op via het telefonisch spreekuur. Dan helpen wij u verder.

ROOSTER ZWEMLESSEN 2024-2025

Indien er lessen komen te vervallen door een andere reden en anders dan in dit rooster aangegeven, dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Sneller Leren Zwemmen Berg en Dal

Fletcher Parkhotel Val Monte
Oude Holleweg 5
6572 AA Berg en Dal
Nederland