Reguliere zwemlessen intensief

Bij de reguliere zwemlessen intensief hebben we minder kinderen per instructeur waardoor er intensievere aandacht is voor de lesmomenten van uw kind tijdens de zwemles.

Wanneer u uw kind vanuit een andere zwemschool bij ons reguliere zwemlessen wilt laten volgen, zullen wij eerst een testles doen om het niveau van zwemvaardigheden in te kunnen schatten. U betaalt dan eerst 1 testles voor het tarief van €42,50 voor u overgaat op de incasso per vier weken zoals in onderstaand schema omschreven.

  • Leeftijd: Van 4 t/m 7 jaar. Omdat de gemiddelde leeftijd van de kinderen tijdens deze zwemlessen van 4 tot 6 jaar is, nemen wij voor deze zwemlessen geen kinderen aan die ouder zijn dan 7 jaar. Dit is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van deze leeftijdsgroep niet wenselijk om bij het jonge kind zwemles te krijgen. Ook ligt het tempo voor deze leeftijdsgroep te laag. Wij adviseren u in dat geval te gaan voor onze privé – zwemlessen. Uw kind kan dan in het eigen tempo zijn of haar zwemdiploma behalen.
  • Groepsgrootte: ca. 5 kinderen per instructeur. Voor kinderen uit speciaal onderwijs zijn dit ca. 4 kinderen per instructeur
  • Lesduur: 1 uur per les. Locatie: ‘s Hertogenbosch.
  • Tarief: € 80,- per vier weken.

Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.